Opblaasbare Abraham

Opblaasbare Abraham
 > Klik op de foto voor een vergroting

Wordt er iemand in uw familie 50 jaar?

Daar hoort een Abraham of Sarah bij! Bij HJPartyService kunt u een reuze opblaasbare pop in de vorm van Abraham huren. Met verwisselbare leeftijdsbanners van 25, 40, 50 en 65 jaar!

Opblaasbare poppen
Een Abraham of Sarah opblaasbare pop huren is een leuk idee om iemand die 50 wordt te verrassen. De vrolijke poppen zijn zo groot dat de hele buurt ziet dat er op dat adres wat te vieren valt. Zo bent u verzekerd van een geweldig feest en letterlijk een enorme verrassing voor de jarige! Kom daarom een Abraham of Sarah opblaasbare pop huren. De poppen worden compleet geleverd met blower, verankermateriaal en transportzak. Een Abraham of Sarah opblaasbare pop huren is niet duur! Als u zelf de pop komt halen, betaalt u slechts 39,- euro per stuk. Op de dag voor de verjaardag haalt u de pop op, op de verjaardag zelf staat de pop en op de derde dag brengt u de pop weer terug.

Meer weten?
Wilt u meer weten over onze Abraham en Sarah opblaasbare poppen of over onze springkussens voor kinderen? Vraag er gerust naar. Wij staan graag voor u klaar.

Dag 1 ophalen
Dag 2 opzetten
Dag 3 terugbrengen.
Huurprijs 39,- incl. btw
Extra dag 15,00 incl. btw


Prijs: € 39,00


< Terug naar vorige
© HJ Party Service - Realisatie: Sybit | Software op Maat