Abraham en Sarah

Als een familielid, vriend(in) of buur 50 wordt, hoort daar natuurlijk een Abraham of Sarah bij!  U kunt  een reuze opblaasbare pop in de vorm van Abraham of Sarah huren. Met verwisselbare leeftijdsbanners van 25,40,50 en 65 jaar!

Opblaasbare pop
Een opblaasbare pop in de vorm van Abraham of Sarah huren is een leuke verrassing voor iemand die 50 wordt. Zet de pop bijvoorbeeld in de voortuin van het huis van de jarig. Zo weet iedereen dat er een feestje gevierd wordt!  Onze poppen zijn maar liefst 3,5 meter hoog. Reuze poppen dus voor een groot feest, maar voor een aantrekkelijke prijs. Een opblaasbare pop Abraham of Sarah kunt u al huren voor maar 39,- euro per stuk. U haalt de pop een dag van te voren op en de dag na het feest brengt u de pop weer terug. Natuurlijk is de opblaasbare pop in de vorm van Abraham of Sarah voor de verhuur helemaal compleet. De poppen worden geleverd met blower, verankermateriaal en transportzak.

Meer informatie?
Wilt u graag meer informatie over de mogelijkheden op het gebied van een opblaasbare pop in de vorm van Abraham of Sarah en onze verhuur voorwaarden? Laat het ons weten. Wij vertellen u graag meer.

Sarah 50%
Sarah 50% wordt er in je vrienden groep 25? verras haar met deze pop!

         Sarah 50%
Verhuurprijs  € 39,00
Opblaasbare Sarah
Wordt er iemand in uw familie 50 jaar?

       Opblaasbare Sarah
Verhuurprijs  € 39,00
Abraham 50%
Abraham 50% wordt er in je vrienden groep 25? verras hem met deze pop!

Abraham 50%
Verhuurprijs  € 39,00

Opblaasbare Abraham
Wordt er iemand in uw familie 50 jaar?

Opblaasbare Abraham
€ 39,00
© HJ Party Service - Realisatie: Sybit | Software op Maat