Kasteel Springkussen

                  Kasteel Springkussen
 > Klik op de foto voor een vergroting

Springkussen kasteel huren voor een kinderfeest of Evenement

Een Kasteel springkussen voor een geslaagd kinder-of buurtfeest. Het springkussen Kasteel past ideaal binnen het thema sprookjes. Door zijn mooie torens, zijn vrolijke kleuren en de de twee ridders die de wacht houden is het een echte blikvanger.

Details
Het springkussen heeft een lengte van 5,2 meter, een breedte van 4 meter en is 4,5 meter hoog en weegt 140 kilo. Een voordeel aan dit springkussen is dat deze overdekt is en dit springkussen heeft een ventilatieluik in het dak en een brede opstap. Bovendien is het Kasteel  springkussen zeer veilig. Het is geschikt voor kinderen van 4 tot 11 jaar. Het heeft een keuringscertificaat NEN-14960 veiligheid en kwaliteitsnorm. Op deze manier bent u er niet alleen van verzekerd dat u een leuk springkussen kunt huren, maar ook een veilige! Dat is wel een heel prettig idee! U kunt het Kasteel springkussen huren voor een kinderfeest, maar ook voor bijvoorbeeld een meerdaags evenement.

Mogelijkheden
Wilt u meer weten over de mogelijkheden als u het Kasteel springkussen wilt huren, vraag het ons gerust. Wij vertellen u graag meer!


1 Dag     € 87,50

2 Dagen € 138,50

3 Dagen € 184,-

Week     € 307,-

Het logboek van dit springkussen tbv onderhoud en inspecties ligt ter inzage

 

Verhuurprijs: € 87,50


< Terug naar vorige
© HJ Party Service - Realisatie: Sybit | Software op Maat