Koetje Springkussen

                  Koetje Springkussen
 > Klik op de foto voor een vergroting

Een Koetje springkussen voor een geslaagd kinder-of buurtfeest.Een Koetje springkussen voor een geslaagd kinder-of buurtfeest. Het springkussen Koetje past ideaal binnen het thema boerderij. Door zijn grote koeien hoofd, zijn vrolijke kleuren en de mooie plaatjes op de binnenwanden, palen en het dak is het een echte blikvanger.

Details
Het springkussen heeft een lengte van 5,2 meter, een breedte van 4 meter en is 4,5 meter hoog en weegt 140 kilo. Een voordeel aan dit springkussen is dat deze overdekt is en dit springkussen heeft een ventilatieluik in het dak en een brede opstap. Bovendien is het Koetje  springkussen zeer veilig. Het is geschikt voor kinderen van 4 tot 11 jaar. Het heeft een keuringscertificaat NEN-14960 veiligheid en kwaliteitsnorm. Op deze manier bent u er niet alleen van verzekerd dat u een leuk springkussen kunt huren, maar ook een veilige! Dat is wel een heel prettig idee! U kunt het Koetje springkussen huren voor een kinderfeest, maar ook voor bijvoorbeeld een meerdaags evenement.

Mogelijkheden
Wilt u meer weten over de mogelijkheden als u het Koetje springkussen wilt huren, vraag het ons gerust. Wij vertellen u graag meer!

    1 Dag     € 87,50

    2 Dagen € 138,50

    3 Dagen € 184,-

     Week     € 307,-

     Het logboek van dit springkussen tbv onderhoud en inspecties ligt ter inzage

Verhuurprijs: € 87,50


< Terug naar vorige
© HJ Party Service - Realisatie: Sybit | Software op Maat