Mobiele Grijze evenementen bar.

                  Mobiele Grijze evenementen bar.
 > Klik op de foto voor een vergroting

Mobiele grijze evenementen bar

Bij HJPartyService kunt u een verplaatsbare bar huren voor uw feest of evenement in Dronten en omstreken. U kunt de tap huren en ophalen uit Biddinghuizen.

Deze mobiele biertap is voorzien van een koeler met voldoende capaciteit en een spoelbak met kraan. We hebben diverse barren op voorraad, met verschillende beplatingen. Donkergrijs of Heineken bar.

Al onze barren worden geleverd inclusief lekblad, schuimspaan, spoelborstel en spoelglans. Een mobiele bar huren doet u bij HJPartyService!
 • HJ Partyservice kan de bar voor u bezorgen en installeren, maar het is ook mogelijk om de bar af te halen en zelf te installeren.
 • Voor deze bar is een koolzuurcilinder nodig, ook verkrijgbaar bij HJ Partyservice.
 • De bar dient voor het gebruik van de spoelbak aangesloten te worden op een tuinslang met      gardena koppeling. De koeler werkt op 230V.
 • De verhuurprijs is per dag.


Let op!
1. Verhuurder komt met huurder overeen of HJ Party Service de mobiele tap dient te installeren. Huurder heeft de mogelijkheid om dit zelf te doen. De mobiele tapinstallaties bevatten een schriftelijke beschrijving hiervoor.
2. Huurder is ten alle tijden verantwoordelijk voor de elektriciteit- en watertoelevering aan de mobiele tapinstallatie. Verhuurder zal hiervoor aanwijzingen verstrekken, maar is niet door huurder aansprakelijk te stellen mochten er problemen ontstaan met elektriciteit en/of water.

Verhuurprijs: € 60,00


< Terug naar vorige
© HJ Party Service - Realisatie: Sybit | Software op Maat